Bekijk onze diensten en bereken direct uw offerte!

Offerte Berekenen

Stucwerk

Wilt u stucwerk laten uitvoeren door Konali in Vlaardingen? U kunt op deze pagina direct een berekening maken van de kosten.

U selecteert eerst het aantal vierkante meters met de schuifknop.

Vervolgens kiest u de gewenste opties. U ziet vervolgens direct de kosten. Klik op ‘Next’ om uw gegevens in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen om een afspraak te maken. Als u het lastig vindt om het aantal vierkante meters te berekenen dan kunt u ook een schatting maken en bij de opmerkingen aangeven dat de te behandelen oppervlakken nog exact moeten worden opgemeten. Wij geven u vervolgens een exacte kostenopgave.

0
Total€ 
VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOON

ONDERWERP

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Vloeren

Is uw vloer aan vervanging toe maar ziet u het niet zitten om zelf een nieuwe vloer te leggen? Bereken direct de kosten als u deze klus laat doen door Konali. U kunt een berekening van de kosten maken voor het laten leggen van verschillende vloeren.

Wij leggen uw laminaatvloer, parketvloer, pvc vloer of tegelvloer.

Selecteer de gewenste optie en geef de details aan met de schuifknoppen. U ziet meteen wat de kosten zijn. Komt u er niet uit, of weet u het exacte aantal vierkante meters niet? Vul uw gegevens in op het offerte aanvraagformulier en wij nemen contact met u op om uw opdracht met u door te nemen.

Laminaatvloer

0
0

Parketvloer

0
0
0

PVC Vloer

0
0
0

Tegelvloer

0
0
0
0
0
0
Total€ 

Tegelwerk

Is uw vloer of muur toe aan nieuwe tegels? Veel doe-het-zelvers vinden tegelzetten net iets te hoog gegrepen. Geen nood, u kunt rekenen op het vakmanschap van Konali. Wij zorgen ervoor dat uw vloer of de wanden van strak tegelwerk worden voorzien.

Bereken eenvoudig de kosten voor tegelzetten. Gebruik de schuifknoppen om de gewenste opties te selecteren. U ziet vervolgens direct wat de kosten zijn.

Weet u niet precies hoeveel vierkante meters u wilt laten betegelen? Vul dan uw contactgegevens in op het offerteformulier en wij komen bij u langs om uw opdracht met u door te nemen. U kunt Konali natuurlijk ook altijd bellen, mailen of stuur een Whatsapp bericht.

Heeft u een tegelzetter nodig?

0

Keramische tegels

0
0
0
0

Natuurtegels

0
0
0
0
0
0

Extra kosten

0
0
Total€ 

Schilderwerk

Schilderen lijkt zo simpel maar als u het goed wilt laten doen dan is het zeer verstandig om hiervoor een vakman in te schakelen Konali neemt uw schilderwerk graag voor zijn rekening. Wij schilderen wanden en plafonds, maar ook deuren en kozijnen.

U kunt eenvoudig berekenen wat de kosten zijn. Gebruik de schuifknoppen op deze pagina om aan te geven wat u door Konali wilt laten schilderen. U ziet direct wat de kosten zijn.

Komt u er niet uit? Geen probleem. Vul uw gegevens in op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen of een WhatsApp bericht sturen.

Wanden en Plafonds

0

Binnen deuren

0
0
Total€ 
VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOON

ONDERWERP

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Turnkey Oplevering

Als u een grote verbouwing in de planning heeft dan wilt u natuurlijk qua kosten graag weten waar u aan toe bent. Veel huiseigenaren vragen voor een grote renovatie een extra hypotheek aan of een doorlopend krediet. Dit kost tijd en moet dus ruim van tevoren worden geregeld. Konali biedt een compleet pakket aan diensten voor het ‘turn key’ opleveren van uw woning. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het voor u regelen. Indien nodig schakelen wij onderaannemers in die uiteraard door onze vakbekwame medewerkers worden aangestuurd. U heeft hier dus geen extra omkijken naar.

Bereken eenvoudig de kosten door de diensten die u wilt laten uitvoeren te selecteren in onderstaand schema.. Geef uw wensen aan en gebruik de schuifknoppen om de opties te specificeren. Als u bepaalde informatie niet precies weet, geef dit dan aan in het contactformulier. Bij grote opdrachten komt er sowieso eerst iemand bij u langs om de situatie ter plaatse op te nemen en u een offerte op maat aan te bieden. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de werkzaamheden op de met u afgesproken datum op te leveren.

Alle kosten voor het laten aanleggen van een centrale verwarming installatie, bestaande uit de volgende onderdelen: ketel, expansievat, tapkraan, thermostaat, radiatoren, leidingwerk.

Alle kosten voor het laten Elektriciteit installatie aanleggen , bestaande uit de volgende onderdelen: stopcontacten aanleggen

Alle kosten voor het laten Elektriciteit installatie aanleggen , bestaande uit de volgende onderdelen: stopcontacten aanleggen luchtaanvoer en -afvoer en ventilatiebox.

Alle kosten voor het laten Verlichting (inbouw spots) aanleggen , bestaande uit de volgende onderdelen: bedrading en lichtpunten

Alle kosten voor het laten Verlichting (inbouw spots) aanleggen , bestaande uit de volgende onderdelen: infrezen, aansluiten pompschakelaar ,Aansluiten op stadsverwarming , Verwijderen van radiatoren

0

Deze wand bestaat uit een metalen frame met een gipsplaat aan beide kanten en gevuld met glaswol.

0

Deze wand bestaat uit een metalen frame met een gipsplaat en gevuld met glaswol.

0

Deze wand bestaat uit een metalen frame met een gipsplaat en gevuld met glaswol.

0
0
0
0
0

Nieuwe Binnendeuren

0
0
0

Nieuwe voordeur

0
0
0
0
0

Laminaatvloer

0
0

Parketvloer

0
0
0

PVC Vloer

0
0
0

Tegelvloer

0
0
0
0
0
0
Total€