Bekijk onze diensten en bereken direct uw offerte!

Offerte Berekenen

Stucwerk

Het internet definieert Stucwerk als ‘een laag pleister’. Voor Konali is het toch net iets meer dan dat. Die laag pleister, die op een binnen- of buitenmuur, een plafond of gewelf is aangebracht, maakt namelijk nogal wat mee alvorens de aanbrenging daadwerkelijk is afgerond.

Net als ieder van onze disciplines ziet Konali stucwerk als een kunst. De stucadoors van Konali leveren dan ook altijd de hoogste kwaliteit werk.

Vloeren

De vloer is een essentieel onderdeel van uw woning. Het materiaal en de aanleg zijn bijvoorbeeld  belangrijke zaken waar u vanaf het begin nauw bij betrokken wordt. De experts van Konali verzorgen de gehele aanleg van uw vloer, op de meest efficient mogelijke wijze. Natuurlijk allemaal in afstemming met uw wensen.

Tegelwerk

De vakleggers van Konali leggen uw tegelwerk op de meest secure wijze. In overleg met u, zorgen we voor een tijdsplanning die behaald wordt zonder in te leveren op kwaliteit.

Schilderwerk

De schilders van Konali beschouwen hun schilderwerk als kunst. Zij gaan er daarom helemaal voor! In samenspraak met u maken zij een planning die u uitkomt. Of het nu binnen betreft of buiten. Over kwaliteit worden geen afspraken gemaakt, u verdient altijd het beste.

Turnkey Oplevering

Met Konali heeft u één aanspreekpunt voor uw hele verbouwing. Wij leveren uw woning naar wens op, binnen de afgesproken tijd. Laat het aan Konali over.

Konali levert uw woning sleutelklaar op. Het doel is u te ontzorgen door de renovatie of verbouwing compleet uit handen te nemen. Inclusief het contact met eventuele onderaannemers. Laat het aan Konali over.